Hvem er vi

Velkommen til Klinik Stormly

Vi har stort fokus på faglig sparring, hvoraf vi drager nytte af vores forskellige kompetencer og erfaringer. Vi kan derfor tilbyde vores patienter en samlet behandling på klinikken i tygge omgivelser.

Vi støtter miljøvenlig klinik og indgår i et fællesskab af danske klinikken, som gør lidt ekstra for at passe godt på miljøet. Miljøvenlig klinik handler om at sætte fokus på miljø og bæredygtighed i virksomheder, for sammen kan vi komme rigtig langt, særligt i forhold til, hvis vi gør det helt alene.

Vi er en Miljøvenlig Klinik

Mød teamet

KS tandlæge

Katrine Stormly

Tandlæge & klinikejer

Katrine er uddannet fra Københavns Universitet og har gennem årene oparbejdet en solid erfaring med den almene tandpleje i privat praksis.

I 2020 overtog hun tandklinikken, med det klare formål at fremme tandsundhed, men også skabe et trygt og rart sted for patienter såvel som personale. Katrine deler dette mål med resten af holdet som er nøje udvalgt.

Katrine har særlig interesse i parodontose, plast, kroner, broer, proteser og kirurgisk fjernelse af tænder.

Vores meget erfarne team, består derud over af klinikassistenterne Trine Jensen og Line Rugaard. De sørger for at skabe trygge rammer for vores patienter.

TJ tandklinik

Tine Jensen

Klinikassistent

LH tandklinik

Line Rugaard

Klinikassistentelev